Lares - tharese dyshemeje FR30

Lares - tharese dyshemeje FR30

2959
  • 462.000 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


TIPARET
Gjerësia e pastrimit 430mm
Gjerësia e kruarit 650mm
Produktiviteti (teor./praktik)1720 - 1030m²/h
Furnizimi me energji Bateria 24 V
Power 750w i instaluar
BATERITË
Set bateri TypeGel (2 copë) 12 V 76 Ah
Koha e veprimit - min 2 ore dhe 15 min
Dimensionet e ndarjes së baterisë x Nomm x No340x340x240 x 1
FURCA
Diametri i diskut x Nomm - inç x nr430 - 17” x 1
Vlerësimi i motorit x Tani x nr350 x 1
Shpejtësia e motorit 190
Presioni poshtë - Presioni i kontaktit Kg - g /cm²18 - 17,4
TËRHEQJE
Vlerësimi i motorit W---
Shpejtësia e drejtimit Km/h4
VAKUUM
Vlerësimi i motorit W400
Vakummbar - mmH2O28
Niveli i zhurmës B(A)64 - 58 (modaliteti i heshtur)
TANK
Lloji Rezervuari i dyfishtë
Zgjidhje pastrimi tank 30l
Depozita e rikuperimit 33
Pesha (bosh - me bateri)68 kg- 121
Dimensionet mm1210x560x1020

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer