Set 2 tigane 24-28cm

Set 2 tigane 24-28cm

5856
  • 4.200 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Set 2 tigan cm 24 dhe 28
Materiali kryesor: Alumin
Trashësia e poshtme : 3,50 mm
Trashësia anësore : 2,50 mm

Perbehet nga:
Nr 1 Tigan cm 24 1 dorezë
Madhësia/Thellësia/Diametri cm : 24,00
Lartësia: 5,00 cm
Trashësia e poshtme mm. : 3,50
Nr 1 Tigan 1h cm 28+mbrojtje tigani
Madhësia/Thellësia/Diametri cm : 28,00
Lartësia: 5,50 cm
Trashësia e poshtme: 3,50 mm


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer