Solucion Hekuri  500ml

Solucion Hekuri 500ml

3133
  • 198 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Lenge me arome per te bere hekurosjen e shpejte dhe te lehte. Formula e saj me niseshte orizi deperton thelle ne fibra, duke parfumosur dhe ringjallur indet.
PERDORIMI: mund te perdoret me hekur normal dhe me avull, si ne rroba te thata ashtu edhe te lagura. SI TE PERDORET: sperkatni direkt ne rroba, duke mbajtur nje distance prej 20-25 cm. Dozimi: gati per t’u perdorur KUJDES: ne rroba mendafshi ose shume delikate, kontrolloni perputhshmërine e produktit me rroben ne nje  qoshe te fshehur te saj.We Also Recommend

×
Welcome Newcomer