Lares tualeti wc Gel 750ml

Lares tualeti wc Gel 750ml

0427
  • 384 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent per pastrimin dhe higjienen ne tualet. Formulimi i saj xhel lejon produkt te pastrohet ne menyre uniforme ne siperfaqe, duke parandaluar formimin e gurit gelqeror edhe nen nivelin e ujit.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer