Shkelqyes per lavastovilje 5kg

Shkelqyes per lavastovilje 5kg

0485
  • 1.860 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Aditiv i koncentruar shpelares per lavastovilje dhe lares industriale qelqi me sistem automatik dozimi per uje te bute dhe mesatar, me fortesi deri ne 35 °.
We Also Recommend

×
Welcome Newcomer