Detergjent per larjen e makinerive te kafes 1000 ml

Detergjent per larjen e makinerive te kafes 1000 ml

0462
  • 1.050 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent i lengshem i koncentruar, specifik per pastrimin e papastertive dhe yndyres se karbonizuar nga filtrat e aparateve te kafese. Eliminon njollat ​​me te veshtira dhe aromat e keqija duke lene te pandryshuar aromen e mire te kafese.
PERDORIMI: Filtra, pjeset dhe shufra me avull dhe grupe makinash profesionale kafeje.
MENYRA E PERDORIMIT: per filtrat dhe pjeset, vendosni produktin ne filtrin e bllokuar. Ndersa pjeset zhytini ne uje te vluar me produktin te dozuar sipas udhezimeve.
DOZIMI: Gati per per pedorim. Per filtrat dhe pjeset: 20 ml produkt ne filtrin blind.
SASIA: 40-50 ml produkt per 1 liter uje te nxehte.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer