Aparat Leter Duarsh sensor 21cm i Bardhe

Aparat Leter Duarsh sensor 21cm i Bardhe

0019
  • 9.600 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Minimumi 19 cm | Përdoret një rrotull me gjerësi maksimale 21 cm.
•Gjatësia e daljes së letrës mund të rregullohet në mënyrë elektronike. (15-40 cm)
•Koha e pritjes me peshqir letre mund të rregullohet. (0,5~15 sek)
• Montohet lehtësisht kudo.
•Ka sensor, dhe sensori funksionon edhe si buton.
•Produkti ka një funksion Ndërprerës Automatik Kur ka një ndërprerje të energjisë, pajisja juaj kalon automatikisht në energjinë e baterisë.
•Modaliteti i dorëzimit automatik të letrës mund të aktivizohet duke shtypur butonin e sensorit për 15 sekonda. Kështu, letra e disponueshme është gjithmonë gati për t'u grisur.
•Meqenëse role është në kapak, nuk përmban mikrobe.

Specifikimet teknike të produktit:
•SENSOR / BUTON
•ABS (MATERIALE CILËSORE)
•VENDOSJA E KOHËS
•305X225X385MM
•Pesha:3.10


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer