Antikalkare per sistemet CIO Emulsi nitro 18.75 kg

Antikalkare per sistemet CIO Emulsi nitro 18.75 kg

3900
  • 8.160 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Deoksidues me perberes te dyfishte aktiv: acid fosforik dhe acid nitrik I pershtatshem per perdorim ne industrine e ushqimit dhe pijeve, ne sektoret e perpunimit te qumeshtit, mishit dhe peshkut. Shpelahet lehtesisht, eshte ideal si per perdorimin e sistemeve te automatizuara te pastrimit CIP.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer