Aromantizues ambjenti rosa 750ml

Aromantizues ambjenti rosa 750ml

5229
  • 900 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Spidy eshte superkoncentrati i ri qe leshon nje arome te vazhdueshme dhe shume te kendshme ne mjedis qe eshte ne gjendje te eliminoje te gjitha aromat e pakendshme te pranishme. Formulimi i pabesueshem, me PH neutral, garanton nje qendrueshmeri te gjate ne mjediset ne te cilat perdoret. Ideale ne te gjitha siperfaqet e forta te cilat keshtu marrin nje efekt shkelqyes dhe shkelqyes. Spidy gjithashtu ka nje veprim antistatik te afte per te krijuar nje shtrese mbrojtese qe parandalon depozitimin e pluhurit.We Also Recommend

×
Welcome Newcomer