Shkume sapuni 800ml

Shkume sapuni 800ml

2644
  • 1.200 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Lan duart duke i lene te fresketa dhe te pastra me pH 5.5 delikat per lekuren duke e lene ate te bute. Produkt i certifikuar EU Ecolabel me ndikim te ulet ne mjedis, me perberes me origjinr natyrore. Prrdoret vetrm me dispenser Easy Soap Manual.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer