Lares tualeti Multi Activ 750ml

Lares tualeti Multi Activ 750ml

1707
  • 300 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent alkoolik disinfektues me shume efekte, per larjen dhe dezinfektimin e tualeteve. Formula me perberes aktiv antibakterial garanton largimin nga siperfaqet e lemuara te baktereve gram pozitive, gram negative, kerpudhave, mykut dhe aromave te keqija.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer