Dezinfektant per fruta dhe perime / Natural 5kg

Dezinfektant per fruta dhe perime / Natural 5kg

0472
  • 2.400 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent i lengshem per trajtimin e ujit per larjen e frutave dhe perimeve bazuar ne bikarbonat natriumi. Pastrues natyral me bikarbonat që lehteson largimin e dyllit, pesticideve dhe depozitimeve te tjera artificiale nga frutat dhe perimet pa ndryshuar aromen e tyre natyrore. Rekomandohet për mensa, restorante, kuzhina dhe spitale.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer