Solucion lares parketi 5kg

Solucion lares parketi 5kg

0409
  • 2.160 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastrues neutral me dyll natyral i veçante per pastrimin e perditshem te dyshemese prej druri te llakuar dhe te laminuar. Pastron plotesisht pa shpelarje duke siguruar mbrojtje te larte dhe kujdes per siperfaqet e trajtuara, duke lene ambientin te kendshem.
We Also Recommend

×
Welcome Newcomer