Rregullues PH per pishina 20kg

Rregullues PH per pishina 20kg

2647
  • 4.440 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Rregullues pH acidit pa klorur, per uljen e pH te ujit te pishines kur arrin vlera shume te larta, Ndihmon per te ruajtur pH ne rangun e aktivitetit optimal te klorit dhe eshte ne gjendje te kontrolloje bllokimet.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer