Dizinfektant per te gjitha siperfaqet 750ml

Dizinfektant per te gjitha siperfaqet 750ml

0491
  • 360 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastron dhe heq yndyren pa shpelarje.  Eshte i perbere me baze kriperash amoni katersor dhe alkooli. Thahet me shpejtesi pa lene njolla mbi siperfaqet, si dhe e le siperfaqen me nje arome te kendshme.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer