Sgrasatore Ultra Limone 750ml

Sgrasatore Ultra Limone 750ml

0460
  • 324 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Heq me shpejtesi papastertite e yndyrshme , vajin dhe mbetjet e karbonizuara.
Ideal per sektorin e restoranteve, industrise, ofiçinave, zyrave, magazinave, spitaleve, sektorin e lundrimit.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer