Heqes njollash per rroba x4 500ml

Heqes njollash per rroba x4 500ml

4885
  • 720 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Detergjent per para-trajtim me baze acidi i pershtatshem per shperberjen e ndryshkut dhe oksideve te tjera metalike.  Gjithashtu ideal kunder mbetjeve te çimentos.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer