Shkelqyes inoksi 500ML

Shkelqyes inoksi 500ML

1855
  • 1.440 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Pastrues specifik per lustrim dhe pastrim profesional te siperfaqeve te inoksit. Ideale per mbrojtjen dhe lustrimin e te gjitha siperfaqeve te inoksit. Krijon nje shtrese mbrojtese dhe vonon formimin e njollave dhe shkalleve të smerçit ne siperfaqet e trajtuara.


We Also Recommend

×
Welcome Newcomer