Klor per pishina  Tri-cloro 90% 5kg

Klor per pishina Tri-cloro 90% 5kg

1844
  • 5.520 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Tableta te klorit 90% te koncentruar te ngadalshem me tableta 200g te cilat e bejne perdorimin dhe dozimin e ujit ne pishina te thjeshte dhe te sakte si ne sistemet e dozimit automatik ashtu edhe ne sistemet manuale. Mund te dozohet gjithashtu dhe me dore ne filter. Tabletat permbajne stabilizues qe zvogelojne konsumin. Keto tableta te tretura ne uje kane nje reaksion acidi qe nuk shkakton ndryshime te rendesishme ne pH e ujit dhe per kete arsye shmang ose zvogelon konsumin e korrigjuesve te pH-se.  

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer