DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE T1 7.5kg

DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE T1 7.5kg

3200
  • 6.960 Lekë
    Unit price per 
Tax included.


Sistemi TRILOGY garanton rezultate te shkelqyera ne çdo gjendje te ujit me doza shume te uleta. Efikas ne çdo lloj papastertie, eliminon dhe gjithashtu lehteson mbetjet e ushqimit te thare. PERDORIMI: Larja mekanike e eneve / gotave / eneve te gatimit me sistem automatik te dozimit. Per t'u perdorur ne kombinim me TRILOGY BOOST T2 dhe TRILOGY RINSE T3.

We Also Recommend

×
Welcome Newcomer